Parsat ovat täällä

Varma kevään merkki eli parsat ovat saapuneet listallemme. Tarjolla on sekä vihreää että valkoista parsaa. Parsaa Taivaanrannan tapaan -annoksesta löytyy valkoista parsaa belgialaisella munakastikkeella ja se on listamme rakastettu klassikko. Täyteläinen sitruuna-parsarisotto tarjoillaan avokado-kurkkusalsan sekä keltasipulihillokkeen kera. Parsaa ja katkarapuja skagen -annoksessa yhdistyy kevään raikkaat suosikkimaut. Kaikki annokset voi valita joko alkuruoaksi tai pääruoaksi. Tervetuloa nauttimaan!

Parsaa Taivaanrannan tapaan L, G
Belgialaista munakastiketta, vesikrassivinaigrettea ja valkoista parsaa
13,80 / 18,00

Parsaa ja katkarapuja skagen L, G
Paahdettua leipää, tillikurkkuja, valkoista parsaa ja hollandaisea
14,40 / 20,40

Sitruuna-parsarisottoa ja avokado-kurkkusalsaa M, G, V
Vesikrassivinaigrettea, vihreää ja valkoista parsaa ja keltasipulihilloketta
14,50 / 19,50

Tästä pääset tekemään pöytävarauksen.