Yksityistilaisuus Taivaanrannan
kokous- ja juhlatiloissa

Ravintola Taivaanrannan lämminhenkiset juhlatilat aivan Lahden keskustassa tarjoavat tyylikkäät puitteet kokousten, juhlien, illanistujaisten ja muiden yksityistilaisuuksien viettämiseen. Kabinettimme soveltuvat 8–40 henkilön tilaisuuksiin.

Maistuvat tarjoilut toteutamme toiveidenne mukaan sesongin parhaista antimista ja päiväkokouksiin on helppo yhdistää esimerkiksi À la Carte -lounaamme. Laadukkaan viinivalikoiman lisäksi Taivaanrannassa on tarjolla ainutlaatuinen oman Panimo & Tislaamon tuotevalikoima. Pikanttia lisämakua tilaisuuksiin saa varaamalla ohjelmaan opastetun tastingin tislaamon kupeessa sijaitsevassa Kellarikabinetissa.

Tutustu kolmeen kabinettivaihtoehtoon ja tee varaus alla olevalla lomakkeella!

Valitettavasti emme voi vastata kabinettivarauksiin puhelimitse.

Pyydä tarjous / varaa!

Tutustu myös: Teerenpelin Panimo & Tislaamo

Jyvä-kabinetti 8 hlö

Kahdeksalle henkilölle viihtyisät puitteet tarjoava Jyvä-kabinetti on varusteltu wi-fi-verkolla ja valkokankaalla, ennakkovarauksella kabinettiin on saatavissa videotykki.

Kabinettivaraukset

Tähkä-kabinetti 12 hlö

Tyylikäs Tähkä-kabinetti sopii erinomaisesti jopa 12 henkilön yksityistilaisuuksiin, juhliin ja kokouksiin. Kabinetissa on vakiona wi-fi ja valkokangas, ennakkovarauksella saatavissa videotykki.

Kabinettivaraukset

Kellarikabinetti 40 hlö

Tällaista kokous- ja juhlatilaa et muualta Suomesta löydä! Taivaanrannan tunnelmallisessa Kellarikabinetissa vietät jopa 40 henkilön juhlat, illanvietot ja yritystilaisuudet aidon viskitislaamon tuntumassa. Kellarikabinetista on suora näkymä Taivaanrannan tislaamoon, jonka aidot kupariset tislauspannut ja tammitynnyrit luovat Kellarikabinettiin oman ainutlaatuisen tunnelmansa. Kokouksen tai palaverien yhteyteen kannattaakin varata opastettu tislaamotasting!

Kabinettivaraukset

Varustelu

Tilassa on wi-fi. Ennakkovarauksella Kellarikabinettiin saatavilla tv/näyttö, videotykki ja valkokangas.

Ruokailu Kellarikabinetissa

Taivaanrannan Kellarikabinettiin tarjoilemme sesongin mukaan vaihtelevaa ryhmämenukokonaisuutta, joka on saatavilla ennakkovarauksesta 15–40 hlön ryhmille.

Menu ja henkilömäärä tulee vahvistaa viimeistään neljä vuorokautta ennen tilaisuutta. Buffetmuotoinen menukokonaisuus on sama kaikille ruokailijoille (huomioimme erikoisruokavaliot).

Kellarimenu

ALKURUOKAPÖYTÄ
Lohipastrami-toast, Gini-aiolia ja keltasipulihilloketta L, G
Yrttimarinoitua maalaiskanaa M, G
Marinoitua mozzarellaa G
Vihersalaattia M, G, V
Pähkinä-linssisalaattia M, G, V
Kasvissalaattia M, G, V
Sitruunahummusta M, G, V
Piparjuuritsatsikia L, G
Yrttivinaigrettea M, G, V
Taivaanrannan leipää ja voita L

PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT
(sama koko seurueelle)

Paistettua nieriää ja voi-viinikastiketta L, G
Parmesaaniperunaleivos ja kauden kasviksia
48€

Grillattua naudan sisäfileetä ja viskipippurikastiketta L, G
Gruyère-perunaa ja rosmariinilla sekä hunajalla maustettuja uunijuureksia
62€

Yönyli hautunutta karitsanpaistia L, G
Kasvis-currya ja kardemummakastiketta
54€

Taivaanrannan pinaatti-koftapihvejä M, G, V
Kikherne-tomaattipaistosta ja vihreää currya
45€

JÄLKIRUOAT
(sama koko seurueelle)
Jälkiruuat sisältävät luomukahvin ja luomuteen!

Viski crème brûlée L, G 8€
Kinuski-raparperitiramisu L 10€
Suklaabrownies, humalalla maustettua kirsikkahilloketta ja suklaamoussea L, G 12,40€

 

Tislaamotastingit Taivaanrannassa

Teerenpeli Yhtiöiden ensimmäinen mallasviskitislaamo perustettiin Lahden keskustaan ravintola Taivaanrannan kellaritiloihin vuonna 2002. Taivaanrannan kellarissa tislataan edelleen erikoiseriä mallasviskiä ja muita tislaamotuotteita, vaikka varsinainen tislaamo on muuttanut omiin tiloihin Lahden Lotilaan.

Järjestämme tilauksesta ryhmille erilaisia tastingtilaisuuksia Taivaanrannan Kellarikabinetissa, jossa pääsee näkemään alkuperäisen tislaamon, kypsytysvarastot sekä tutustumaan tislaamon historiaan. Skotlantilaiset kupariset tislaamopannut ja upeat tammitynnyrit luovat koko Kellarikabinettiin tunnelman, jota ei muualla koe. Tilaan voi tutustua omatoimisesti Kellarikabinetin ollessa vapaana.

Pellolta pulloon -tasting

Pellolta pulloon -tastingissä perehdymme viskin matkaan ohranjyvästä valmiiksi tuotteeksi. Noin tunnin kestävän ohjatun esittelykierroksen aikana tutustutaan tislaamon toimintaan, tiloihin ja tuotteisiin sekä maistellaan neljää eri Teerenpeli tislaamon tuotetta.

Hinta 25 € / hlö
(minimiveloitus 100 € / 4 hlöä)

Viski & ruoka -tastingit

Viski & juusto
35 €/hlö (minimi 4 hlö)
Teerenpeli ambassadorin vetämä tasting on makumatka, jossa kohtaavat Teerenpeli Tislaamon viskit ja pienten kotimaisten juustoloiden aromikkaat tuotteet.

Viski & suklaa
35 €/hlö (minimi 4 hlö)
Teerenpeli ambassador johdattaa makumatkalle Teerenpeli Tislaamon viskien ja erilaisten suklaamakujen pariin. 

Tislaamokierros ja tasting on mahdollista yhdistää myös ruokailuun.
Tiedustelut ja varaukset varauslomakkeella tai sähköpostilla: taivaanranta.lahti@teerenpeli.com

Pyydä tarjous / Varaa!

Teerenpelin Panimo & Tislaamo

Herkkusuiden arvostama Ravintola Taivaanranta on osa lahtelaista Teerenpeli Yhtiötä, johon kuuluu useiden ravintoloiden lisäksi oma Teerenpeli Panimo & Tislaamo. Persoonallisia Teerenpelin Panimon oluita ja siidereitä on omien ravintoloidemme lisäksi saatavilla hyvin varustetuista vähittäismyyntipisteistä ja ravintoloista ympäri Suomen.

Teerenpelin Panimo & Tislaamon pääpaikka on Lahden Lotilassa, jossa saman katon alla toimivat myös vierailukeskus ja panimomyymälä.  Vierailukeskuksessa järjestetään avoimia kierroksia, joissa perehdytään yrityksen historiaan ja Teerenpeli Panimo & Tislaamon toimintaan. Kierroksen jälkeen halukkaat voivat osallistua ohjattuun tislaamotastingiin vierailukeskuksen tiloissa. Järjestämme ryhmille kierroksia myös tilauksesta.

Teerenpeli Panimo & Tislaamon vierailukeskus ja myymälä
Liimaajankatu 5, 15520 Lahti

Panimo & Tislaamo Vierailukeskus

Oma viskitynnyri?

Hyvää kannattaa odottaa – ja viskin ystävä pääseekin seuraamaan oman viskieränsä kypsymistä 3–10 vuoden ajan. Teerenpelin Single Malt -viskit kypsytetään pääasiassa 65–70 litran sherrytynnyreissä tai 140 litran bourbon-tynnyreissä.

Tutustu Teerenpeli Tislaamolta ostettaviin viskitynnyrivaihtoehtoihin ja kysy lisätietoja: sales@teerenpeli.com

Katso lisää