Ainutlaatuinen yhdistelmä À la Carte -herkkuja
ja Teerenpeli Panimo & Tislaamon makumaailmaa

Ravintola Taivaanranta Lahden keskustassa on tarjoillut oivaltavia makuelämyksiä ja pikantteja laatuviinejä herkkusuille vuodesta 2000. Chaîne de Rôtisseurs -kilpiravintolamme on osa Teerenpeli Yhtiöitä, jonka oman Panimo & Tislaamon persoonalliset oluet ja viskit maustavat myös Taivaanrannan keittiön luomuksia. Tervetuloa viihtymään kanssamme!

Mon-Tue 11-22
Wed-Thu 11-23
Fri 11-24
Sat 12-24
Closed on Sundays

The kitchen closes one hour before closing time.

Wednesday 6.12. 12-19

Varaa pöytä À la Carte Lounas

Oivat puitteet yksityistilaisuuksille

Taivaanrannan kabinetit kaupungin ytimessä ovat oiva ja helppo paikka kokoontua niin työporukalla, ystävien kesken kuin perheen parissa. Edustavat ja tunnelmalliset kabinettimme soveltuvat 8–40 vieraan tilaisuuksiin ja ne ovat varattavissa kaikilla herkuilla.

Kabinettitilat

Tervetuloa!

Lahtelainen Ravintola Taivaanranta on osa Teerenpeli Yhtiöitä, johon kuuluu lisäksi Teerenpeli-ravintolat seitsemällä paikkakunnalla, Laivaravintola Teerenranta ja Wine Cafe Olavi Lahdessa sekä kansainvälisestikin palkittu Teerenpeli Panimo & Tislaamo, jonka omia oluita, siidereitä ja viskejä on saatavilla myös Ravintola Taivaanrannassa. Teerenpelin pullotettuja oluita ja siidereitä (alle 5,5 % alc) voi ostaa myös mukaan päivittäin klo 21 asti.