Tule meille kokiksi

Oletko sinä ravintola-alan osaaja, ja sinulla on halu valmistaa hyvää ruokaa ja luoda elämyksiä asiakkaille?

HAEMME OSA-AIKAISTA KOKKIA RAVINTOLA TAIVAANRANTAAN

Ravintola Taivaanranta on Lahden keskustassa jo vuodesta 2000 tarjoillut oivaltavia makuelämyksiä ja pikantteja laatuviinejä kaikille herkkusuille. Chaîne de Rôtisseurs -kilpiravintolamme on osa Teerenpeli Yhtiöitä, jonka oman Panimo & Tislaamon persoonalliset oluet ja viskit maustavat Taivaanrannan keittiön luomuksia innovatiivisella tavalla.

Tarjoamme paikan, jossa pääset osaksi Taivaanrannan luovaa ja kehittyvää keittiötiimiä, sekä työskentelemään iloisessa työympäristössä ja valmistamaan maukkaita á la carte -annoksia lähi-alueiden laadukkaista tuotteista.

Tarjoamme sinulle

  • työpaikan luotettavassa ja innovatiivisessa yrityksessä
  • mukavat työkaverit, sekä kehittävän ja innostavan työyhteisön
  • perehdytyksen ja koulutuksen työhön
  • hyvät puitteet kehittää ammattitaitoasi uudelle tasolle
  • saat käyttöösi Teerenpeli ravintoloiden kattavat henkilökuntaedut

Olet omatoiminen ja hyvän asenteen omaava kokki, joka on luotettava tiimipelaaja. Sinulla on intohimo valmistaa hyvää ruokaa ja täyttää asiakkaan odotukset.

Vaatimuksena meillä on vähintään 18-vuoden ikä ja hygieniapassi on suoritettu. Sinulla on alan koulutus ja kokemus ravintolan keittiöstä on eduksi. 

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla 23.10.2024 mennessä osoitteeseen hakemukset@teerenpeli.com            

Paikka täytetään heti sopivan löydyttyä, joten älä jää epäröimään!

Teerenpeli Yhtiöt on vuodesta 1994 toiminut kasvava ja innovatiivinen ravintola-alan perheyritys, joka koostuu Teerenpeli-ravintoloista, Panimo & Tislaamo Teerenpelistä, sekä ruokaravintola Taivaanrannasta, Laivaravintola Teerenrannasta ja Wine Cafe Olavista Lahdessa.